Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Dragon-LC

pawelxx99l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byś chciał wiedzieć ??

Napiszę tyle iż jesli zagrasz to sie przekonasz co tam jest a czegio nie  ma.... 

Bardzo zły tok myślenia. Prezentacja powinna zapraszać do serwera, a takimi słowami raczej nikt w ciemno nie wejdzie na serwer. Zmniejsz grafikę choć troszkę, bo jest za duża.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam, ciekawego nie ma nic :D Grałam chwilę, i to dosłownie. Poza tym, po oglądnięciu rankingu stwierdziłam, że nie tylko ja tak sądzę :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Serwer był, serwera nie ma. 

Zwykły ep3. Działa konsolka. Słabe łącze, nie da się już zalogować. Pozdrawiam Administracje. 

Opublikowano

Zwykły ep3. Działa konsolka. Słabe łącze, nie da się już zalogować. Pozdrawiam Administracje. 

haha ;d

^.^ Wszystko w temacie ..

Opublikowano

Zabrzmiało jakbyś coś wiedział, albo przypadkiem przyczynił się do tego 'nie ma'. xD

Opublikowano

Dla Twojej wiadomości :

konf. serv.

Procesor :
Intel® Xeon® Processor E5-4610 v2 
(16M Cache, 2.30 GHz)

Rdzenie / Wątki:32c/64t
Częstotliwość/burst:3,3 GHz+/3,7 GHz
RAM:512 GB DDR3 ECC 1600MHz
Dyski twarde:24x 2 TB SATA3
7200 tr/min 
RAID:SOFT/JBOD
Kontroler dysk:4x LSI SAS 2308
Opcja Anty-DDos PRO
przepustowość łącza:4x 5Gbps
Burst:9 Gbps
karta sieciowa:4x40 Gbps
Karta sieciowa vRack:4x 60  Gbps

Serwer jest i był online 
 Informacja dla igora coś Ci nie poszło Grabowski koledzy jakoś źle działają hahahahah...

61506140635621565665.png

Opublikowano

Informacja dla igora coś Ci nie poszło Grabowski koledzy jakoś źle działają hahahahah...

Jeszcze jeden taki tekst poboczny i zaliczę to jako spam.

Pozdrawiam.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Paweł chwalisz sie czy zalisz? Bo nawet nie wiem co napisać na taka głupotę xD powodzenia w prowadzeniu serwera bo nie wiem czy nawet miesiąc wytrzyma.

Opublikowano

Widzę ze Server działa.. coś słabe te ataki poszły..

Bo Bloodi nie atakowal..

Wgl serwer jest online? bo nie moge wbic :c a i ten czy zmienila sie administracja czy tylko mi sie tak wydaje : d?

Opublikowano

Bo Bloodi nie atakowal..

Wgl serwer jest online? bo nie moge wbic :c a i ten czy zmienila sie administracja czy tylko mi sie tak wydaje : d?

Nie mam bladego pojecia ... ale ja tez wbic się nie mogę :D moja postać z 13 lvl stoi odłogiem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...